Stimati  colegi,

in conformitate cu calendarul examinarilor ordinare al AZLR pentru anul in curs in  perioada 26-27 iulie 2014 se va organiza in zona de zbor Priseaca  o sesiune de examinare ordinara in vederea eliberarii/ reinoirii licentelor de pilot clasa parapanta.

Avand in vedere solicitarile existente in acest moment de examinari extraordinare din zonele Cluj-Napoca ( 26-27.07.2014), Clopotiva  (02-03.08.2014), precum si reprogramarea, datorata vremii nefavorabile a examinarii de la Buzau, solicitam persoanelor care intentioneaza sa participe la aceasta sesiune ordinara de la Priseaca sa notifice acest lucru pe mailurile asociatiei Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la data de 19.07.2014.

In cazul in care nu vor fi solicitari de minim cinci candidati, pentru a evita cheltuielile inutile ocazionate de deplasarea examinatorilor si organizarea examinarii, sesiunea ordinara se va anula persoanele interesate urmand a se deplasa in vederea examinarii intr-una din cele 3 locatii unde urmeaza sa se desfasoare sesiuni extraordinare.

Consiliul Director

AZLR