Stimati colegi,
in urma discutilor lansate cu privire la formarea si constituirea unei echipe nationale pentru disciplinele aterizare la punct fix si cross-country, care sa reprezinte in viitor tara noastra la competitii internationale FAI2 si FAI 1, dupa o discutie cu secretarul FAR, Consiliul Director al AZLR, a hotarat sa incerce sa resusciteze zborul de competitie in Romania. Astfel ca prima masura, AZLR va plati taxele anuale FAR si FAI pentru primii 5 piloti aflati in ranking si clasamentul international WPRS, indiferent daca sunt membrii AZLR sau nu, pentru fiecare din cele doua discipline, astfel incat acestia sa poata participa atat la concursurile nationale cat si internationale. Daca exista piloti care doresc sa constituie o echipa de acrobatie ii rugam sa ne contacteze pentru a plati si taxele federative si pentru ei.
La inceputul acestui an pilotii carora le va fi platita taxa FAR si FAI sunt urmatorii:

Categoria accuracy landing

1. George Cotet
2. Istvan Sarig
3. Agafiu Florian
4. Attila Petho
5. Perjessy Gyula

Categoria XC

1. Dorobantu Tuor
2. Jurca Valeriu
3. Dragu Catalin
4. Ciuplea Adrian
5. Paslaru Dorin

In cazul in care unul din acesti piloti din motive personale nu doreste sa participe in acest an la competitii sau sa se angreneze in acest program ii rugam sa ne anunte astfel incat sa intre urmatorul clasat. La 1 ianuarie 2016 se vor plati taxele federative pt cei aflati in top 5.

Va rugam sa ne trimiteti cat mai repede pe una din adresele asociatiei Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau raportazlr.com datele dvs (nume prenume, data nasterii, localitatea, clubul sportiv care e necesar sa fie afiliat FAR) pentru a intocmi borderourile si a efectua platile catre FAR.

Deasemenea pentru a incerca obtinerea unor bani din alte surse decat cele federative,in vederea intocmirii unei strategii de strangere de fonduri din domeniul privat si intocmirea unor proiecte care sa fie prezentate potentialilor sustinatori care sa permita acestor piloti sa le fie asigurate taxe de inscriere, deplasari masa etc, este necesar sa atasati un cv in care sa mentionati activitatea competitionala desfasurata pana acum, rezultate, obiective de atins in 2015 si o fotografie.

AZLR va supune aprobarii adunarii generale de anul acesta si va incerca si pe parcursul anului competitional in functie de fondurile care se vor strange din cotizatii, licentieri si cursuri organizate sa aloce un procent pt sustinerea acestor echipe ( plati taxe de inscriere la competitii etc)

Acesta este primul pas catre reprezentarea internationala pe care Romania o merita avand in vedere nivelul pilotilor nostrii si potentialul care exista in acest moment si speram ca incet incet sa atragem subventiile necesare

Consiliul Director