Sesiune de examinare ordinara Priseaca

Stimati colegi,
in acesta luna, 19 - 20 Septembrie 2015, se va organiza in zona de zbor de la Priseaca o sesiune de examinare ordinara in vederea eliberarii/revalidarii/reinoirii licentelor de pilot clasa parapanta, sesiune programata in calendarul de examinari al AZLR pe anul 2015.
Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007 si Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf), candidatii pot anunta participarea pe mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la data de 17 Septembrie 2015, avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, registrul zilnic, sau o copie a acestuia (daca nu sunt insotiti de instructor), carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare .
Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.

Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la organizatorul sesiunii Popa Valentin tel. 0742045500
Comisia de relatii si comunicare
Gyorgy Robert
AZLR