Stimati colegi,

in conformitate cu statutul si Regulamentul de Ordine Interioara al AZLR , si in urma hotararilor Consiliului Director, Adunarea Generala, se va desfasura in in data de 17 martie 2018 la Sibiu, cu incepere de la ora 10.00, la sediul Biroului de Licente a AZLR din str. Andrei Muresanu nr. 9 ( in functie de numarul de participanti care vor confirma prezenta, in cazul in care vom depasi numarul permis de aceasta locatie, vom anunta in timp util noua locatie)

Ordinea de zi a AG cuprinde urmatoarele puncte:
1. Stabilirea cvorumului AG si inregistrarea mandatelor delegatilor.
2. Aprobarea ordinii de zi si introducerea de noi puncte pe ordinea de zi daca este cazul
3. Raportul de activitate secretarului si al presedintilor de comisii din cadrul AZLR pt anul 2017 (acestea este obligatoriu sa fie trimise electronic sau postal pe adresele de corespondenta ale AZLR pana la data de 10.03.2018 pentru a fi inregistrate corespunzator). 
4. Raportul de activitate ale inspectorului sef insarcinat cu examinarile personalului aeronautic navigant pentru anul 2017
5.Raportul de activitate al presedintelui AZLR pt anul 2017
6. Raportul financiar si bilantul pentru anul 2017
7. Informare cu privire la anchetele evenimentelor de zbor, desfasurate si/sau 
finalizate / aflate in cercetare la AZLR .
8. Analiza situatiei reale din teritoriu si discutii pentru solutii si mod de actiune 
in perioada urmatoare. .
9. Noul sistem Safe Para, aprobare
10. Aprobarea noilor proceduri de examinare, conforme cu modificarile Safe Para
11. Proiectul de modificare a legislatiei ( OM630/2007) in confomitate cu legislatia internationala ( se vor aduce modificari proiectului OM630/2007 depus in urma cu doi ani la AACR)
13. Planul de activitate pentru 2018,( examinari ordinare, cursuri de calificare etc) si proiectul de buget pentru 2018
14. Alegeri in vederea completarii Consiliului Director al AZLR ( presedinteCDDSZ, secretar)
15. Calendarul competional pentru anul 2018 si modul de constituire a echipei nationale
16.Diverse
Adunarea Generala a AZLR se va desfasura in conformitate cu prevederile statutare si ale ROI, drept de vot avand membrii activi cu cotizatia platita pt anul 2017 pana la data de 28.02.2018. In vederea pregatirii si organizarii corespunzatoare, avand in vedere numarul membrilor, va rugam sa confirmati participarea pana in data de 10.03.2018 pe adresa electronica Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Propunerile pentru candidatura la o functie de conducere in cadrul comisilor de specialitate vacante se fac din randurile membrilor activi cu cotizatia platita la zi, si este necesar sa cuprinda, o cerere de intentie, un curriculum vitae ( solicitarea AACR) si un plan de activitate/ management, propus spre a fi realizat pe durata mandatului solicitat. Persoanele ce vor fi alese vor semna un angajament de asumare a responsabilitatii pentru functia si postul pentru care au fost alese. ( solicitarea AACR)
Acestea se primesc, electronic pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau, postal, la adresa AZLR , Sibiu, str. Tipografilor nr 18, ap.1, cod 550164, pana la data de 05.03.2018, inclusiv. Candidatii care au trimis cererea de intentie vor completa pana la data mentionata dosarul de candidatura cu documentele care lipsesc.
Conform hotararii AG 2016, vor avea drept de vot membrii activi care vor fi prezenti la sedinta.mandatul de reprezentare fiind valabil pentru cazurile in care din motive temeinice un membru nu poate participa dar trimite o alta persoana in loc..
In cazul in care cvorumul AG nu se va realiza, urmatoarea sedinta a AG va fi convocata conform statutului AZLR.

 

Valentin Ioan Popa
Presedinte AZLR