Stimati  colegi,

Sesiunea de examinare oridanara Iasi/Suceava programata pentru aceasta luna va avea loc in perioada 24-25 Octombrie 2015. Examinarea se va organiza in vederea eliberarii/ reinoirii  licentelor de pilot clasa parapanta, sesiune programata in calendarul de examinari al AZLR pe anul 2015.

Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007 si  Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la  desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf), candidatii pot anunta participarea pe mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la data de 15 Octombrie 2015, avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, registrul zilnic, sau o copie a acestuia (daca nu sunt insotiti de instructor), carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare.

Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.

Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la organizatorul sesiunii Gyorgy Robert tel.0726369719

 

Comisia de Relatii si Comunicare

Gyorgy Robert