Stimati colegi,

In perioada 26-27 Septembrie 2019 se va organiza o sesiune ordinara de examinare pentru clasa parapanta.

Examinarea se va desfasura conform cu OM 630/2007 si Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta, (https://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia50.pdf ) candidatii care si-au anuntat participarea, avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare, cu nivelul minim Safe Para 4 intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, conform cu legislatia aeronautica in vigoare, taxa de licenta platita, carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare.

Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.

Confirmarea de participare se poate trimite pana in data de 22 Septembrie pe adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., din motive de siguranta zborurilor si organizatorice, locurile sunt limitate la un nr de 20 de participanti. 

Examinarea teoretica va incepe in data de 26 Septembrie 2019, ora 9.00, la Telescaunul Bunloc.
Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la organizatorul sesiunii Gyorgy Robert tel: 0726369719  
Comisia de Relatii si Comunicare
Gyorgy Robert
AZLR