Stimati colegi,

In conformitate cu Regulamentul de Ordine Interioara al AZLR, se convoaca prima sedinta ordinara a Consiliului Director al asociatiei, pe anul 2020.
Aceasta se va desfasura in data de 05 martie 2020 la sediul Biroului Licente din Sibiu str. Andrei Muresanu nr. 9 cu incepere de la ora 17.00. La aceasta sedinta vor participa alaturi de presedinte, si vicepresedinte, sefii comisiilor de specialitate si examinatorul sef.
Avand in vedere ca aceste sedinte sunt deschise publicului, sunt invitati deasemenea sa participe conform ROI si membrii AZLR care doresc acest lucru.

Pe ordinea de zi a intalnirii se gasesc urmatoarele teme:

1.Prezentare raport de la plenarele anuale ale organismenlor internationale unde AZLR este parte, EHPU si CIVL, modificari legislative internationale;
2.Analiza si ridicarea suspedarilor de licenta pentru persoanele care au indeplinit conditiile stipulate in documentel oficiale emise de AZLR.
3.Discutii si analize cu privire la amendarea OM630/2007.
4.Analiza oportunitatii organizarii in anul 2020 a cursurilor de calificare pe domeniul AUN.
5.Propuneri de calendar activitati pe comisii pentru anul 2020.
6.Pregatire Adunarea Generala 2020
7.Alte analize si discutii de actualitate.

Rog colegii care vor participa sa isi intocmeasca rapoartele corespunzatoare, precum si documentele sau delegatiile necesare deplasarii, in vederea decontarii acestor cheltuieli

Valentin Popa
Presedinte AZLR