Stimati colegi,
In perioada 21 - 22 Octombrie 2020, AZLR va organiza in zona de zbor Clopotiva - Hateg a patra sesiune ordinara de examinare de anul acesta pentru clasa parapanta.
Examinarea se va desfasura conform cu OM 630/2007, Anexa 1 din procedurile AZLR cu privire la masurile de prevenire si raspandire a virusului SARS-COV2 (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/Decizia64.pdf), si Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta, (https://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia50.pdf).
Candidatii care si-au anuntat participarea pe mailul asociatiei Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 13.10.2020, au obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare, cu nivelul minim Safe Para 4 intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, conform cu legislatia aeronautica in vigoare, taxa de licenta platita, carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare.
Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii sau care prezinta simptome de boala nu pot intra in examen.
Examinarea teoretica va incepe in data de 21 Octombrie 2020, ora 8.00, la o locatie corespunzatoare , unde se poate asigura distantarea sociala, candidatii avand asupra lor masca de protectie pentru spatiile inchise si pix/stilou personal. Candidatii care participa pentru prima data au prioritate la inscriere.
Informatii suplimentare cu privire la locatie, programul complet si modul de desfasurare a sesiunii vor fi comunicate in timp util, pe paginile oficiale ale asociatiei
Gyorgy Robert
Comisia de Relatii si Comunicare
AZLR