Stimati colegi,
in perioada 22-26 mai 2021 conform programului pe anul in curs, stabilit de catre Consiliul Director al AZLR, se va organiza un curs teoretic si practic in conformitate cu OM630/2007, in vederea autorizarii ca examinator AUN.
Conditiile de participare la acest program de pregatire sunt cele stipulate in OM 630/2007, RACR LPAN AUN 2225-2230. Doar instructorii care indeplinesc aceste conditii vor fi admisi sa participe la acest curs.
Programul de pregatire va incepe in data de 22.05.2021 cu partea teoretica, care se va desfasura incepand cu ora 10.00 la sediul Biroului de Licente din Sibiu str. Andrei Muresanu nr.9 si va continua in perioada 24-26 mai 2021 cu partea practica care se va desfasura in zona de zbor Clopotiva unde va avea loc sesiunea de examinare programata conform calendarului.
Dupa parcurgerea acestor module candidatii vor sustine un test de competente teoretice si practice, iar candidatii declarati admisi urmand sa participe in calitate de examinatori stagiari la doua examinari teoretice si practice in decurs de 12 luni. Costurile aferente acestor doua examinari ( cazare, deplasare si masa vor fi suportate de AZLR).
Acest program de pregatire teoretica si practica in vederea autorizarii ca examinator AUN este GRATUIT pentru membri AZLR cu cotizatia la zi pe anul in curs si costa 350 euro pentru instructorii care nu sunt membri, achitati integral la data inceperii cursului in contul asociatiei afisat pe siteul www.azlr.ro
Inscrierea candidatilor se face pe mailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la data de 20.05.2021 inclusiv.
Consiliul Director