Stimati Colegi,
In perioada 29 Aprilie - 1 Mai 2022, AZLR va organiza in zona de zbor Clopotiva o sesiune de examinare pentru clasa parapanta.
Examinarea se va desfasura conform cu OM 630/2007 si Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta, (https://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia50.pdf).
Candidatii care si-au anuntat participarea pe mailul asociatiei Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 22.04.2022,(locurile sunt limitate) au obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare, cu nivelul minim Safe Para 4 intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, conform cu legislatia aeronautica in vigoare, taxa de licenta platita, carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare.
Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.
Examinarea teoretica va incepe in data de 29 Aprilie 2022, ora 9.00, la Pensiunea Dany Reteazat, https://g.page/pensiuneadany?share  
Informatii suplimentare cu privire la locatie, programul complet si modul de desfasurare a sesiunii pot fi solicitate telefonic 0726369719.
 
Robert Gyorgy,
Comisia de Relatii si Comunicare
AZLR