Amanare Examen Brasov sau Clopotiva

Stimati Colegi,

Din cauza conditiilor meteo din acest weekend 8-9 Decembrie 2018, sesiunea de examinare programata la Brasov sau Clopotiva, se va amana pentru perioada 15-16 Decembrie 2018.

Comisia Relatii si Comunicare

Gyorgy Robert
AZLR

 

Examinare extraordinara Decembrie 2018

Stimati colegi,
in perioada, 8-9 Decembrie 2018 se va organiza la Brasov-Bunloc sau Clopotiva (in functie de conditiile meteo si posibilitatea de acces la locul de decolare) o sesiune de examinare extraordinara in vederea eliberarii licentelor de pilot clasa parapanta. In cazul vremii nefavorabile perioada de rezerva este 15-16 Decembrie 2018  
Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007 si Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia39.pdf), candidatii care vor anunta participarea conform procedurilor AZLR, avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare . 
Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.
Va rugam sa va anuntati intentia de participare pe mailul asociatiei   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it pana cel tarziu in data de 3.12.2018.

Locatia exacta va fi aleasa pe data de 6.12.2018 in  functie de prognozele meteo.

Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la Gyorgy Robert Tel contact -  0726369719


Comisia de Relatii si Comunicare

Gyorgy Robert

 

Examinare ordinara Clopotiva Noiembrie 2018

Stimati colegi,
In acest sfarsit de saptamana 17-18 Noiembrie 2018 se va organiza o sesiune ordinara de examinare pentru clasa parapanta.
Examinarea se va desfasura conform cu OM 630/2007 si Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta, (https://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia39.pdf ) candidatii care si-au anuntat participarea, avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare, cu nivelul minim Safe Para 4 intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, conform cu legislatia aeronautica in vigoare, taxa de licenta platita, carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare. Pentru a evita situatile neconfortabile de pana in prezent si a putea organiza in mod corespunzator sesiunea ( printare teste, documente, delegare numar de examinatori suficient de mare incat sa se asigure corectitudinea si echidistatnta in aprecierea rezultatelor) ii rugam expres pe candidatii care nu si-au anuntat prezenta deja. sa o faca pana la data de 15.11.2018 pe mailurile asociatiei respectiv This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Candidatii de la sesiunea anterioara care nu au reusit finalizarea probei practice din diverse motive sau nu au promovat examenul teoretic si practic sunt admisi direct la examinare fara o notificare suplimentara
Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.
Examinarea teoretica va incepe in data de 17 Noiembrie 2018 la ora 9.00, la pensiunea Dany - Retezat https://goo.gl/maps/US2N2gGBHor
Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la organizatorul sesiunii Valentin Popa tel: 0742045500

 

Lista candidatilor admisi in vederea participarii la sesiunea de examinare in vederea admitetii la cursul de tandm, clasa parapanta 2018

Stimati colegi,

In data de 29.10.2018 a avut loc la Sibiu sedinta comisiei de evaluare a dosarelor candidatilor in vederea participarii la sesiunea de admitere din acest an, pentru cursul organizat de AZLR, in vederea obtinerii calificarii pilot tandem aeronave ultrausoare nemotorizate, clasa parapanta.

Comisia de evaluare a fost formata din 5 membrii, instructori si piloti cu licentele in termen de valabilitate, presedinti de comisii si examinatori.

In urma analizei dosarelor  in conformitate cu OM630/2007, a fost intocmit un process verbal cu lista finala a candidatilor care vor sustine examenele teoretice si practice in vederea admiterii la cursul organizat de AZLR in vederea obtinerii calificarii pilot tandem aeronave ultrausoare , clasa parapanta.

 

Acestia sunt urmatorii:

Albert Nicodim

Jarca Dragos

Marius Stoian

Mircea Balica

Veres Arpad

Marian Alin Raducan

Dima Marius

Murariu Ovidiu

Radu Crisan

Dorobantu Tudor

Budala Mircea Florian

Selever Bogdan

Talu Vlad

Mirza Daniel

 

Candidatii care nu se gasesc in lista de mai sus au fost respinsi pentru carnetele de zbor neconforme, care au continut inregistrari eronate, raportat la propriile lor declaratii in documentele depuse in vederea licentierii.

 

Examinarea teoretica si practica in vederea admiterii la cursul de obtinere a calificarii pilot tandem, clasa parapanta organizat de AZLR in perioada octombrie 2018-octombrie 2019, va avea loc in perioada 07.11. – 10 11.2018 la Clopotiva.

Examinarea se va desfasura in conformitate cu decizia 39/2018, candidatii fiind obligati sa aiba asupra lor echipamentul complet de zbor in conditii tehnice corespunzatoare asigurarii sigurantei si securitatii zborului.

Examinarea teoretica va incepe in data de 07.11.2018 ora 9.00 la Pensiunea Dany, conform bibliografiei afisate in anuntul cursului.

In urma desfasurarii acestei examinari se va stabili lista finala a cursantilor, ce va fi inaintata  AACR, la care se vor adauga candidatii care nu au promovat sau nu au putut incheia cursul de tandem anterior, si care si-au anuntat intentia de a participa la acest curs pana la data de 21.10.2018, respectiv ( Bogdan Ursu, Szombat Istvan, Alexandru Scurtu), in conformitate cu hotararile Adunarii Generale  a AZLR.Valentin Popa

Presedinte AZLR

 

Examinare ordinara Clopotiva Octombrie 2018

Stimati colegi,

Din cauza prognozelor meteo nefavorabile, sesiunea ordinara programata la Clopotiva pentru perioada 27-28 Octombrie 2018, se va amana pentru perioada 10-11 Noiembrie 2018.

Comisia Relatii si Comunicare

Gyorgy Robert
AZLR