Amanare Sesiune Examinare Brasov

Stimati colegi,

avand in vedere situatia meteorologica din acest week-end, la solicitarea organizatorilor si pentru  a evita cheltuielile nejustificate din partea celor care  doresc sa participe la examenul de sambata, sesiunea extraordinara de examinare in vederea licentierii pilotilor de aeronave ultrausoare nemotorizate clasa parapanta, reprogramata la Brasov in perioada 21-22 Noiembrie 2015, se va amana pentru perioada 5-6 Decembrie 2015.

Detalii despre reprogramarea si desfasurarea sesiunii de examinare puteti afla de la organizatorul acesteia, instructor Gyorgy Robert tel: 0726369719

Comisia de Relatii si Comunicare
AZLR

 

Sesiune de examinare extraordinara Brasov

Stimati  colegi,

in aceasta luna, 14-15 Noiembrie 2015 se va organiza, in zona de zbor Bunloc-Brasov  o sesiune de examinare extraordinara in vederea eliberarii/ reinoirii  licentelor de pilot clasa parapanta.

Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007 si  Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la  desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf), candidatii care si-au anuntat participarea conform procedurilor AZLR, avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, registrul zilnic, sau o copie a acestuia (daca nu sunt insotiti de instructor), carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din  parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare .

Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen. Data limita pentru a confirma participarea este 11.11.2015

Examinarea teoretica va incepe in data de 14 Noiembrie 2015 la ora 9.00 la Sediul scolii de zbor SkyDreamers, Sacele-Brasov.

Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la organizatorul sesiunii Gyorgy Robert  tel.  0726369719

Comisia de relatii si comunicare

Gyorgy Robert

AZLR

 

Sesiune de examinare ordinara Iasi/Suceava

Stimati  colegi,

Sesiunea de examinare oridanara Iasi/Suceava programata pentru aceasta luna va avea loc in perioada 24-25 Octombrie 2015. Examinarea se va organiza in vederea eliberarii/ reinoirii  licentelor de pilot clasa parapanta, sesiune programata in calendarul de examinari al AZLR pe anul 2015.

Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007 si  Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la  desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf), candidatii pot anunta participarea pe mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it pana la data de 15 Octombrie 2015, avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, registrul zilnic, sau o copie a acestuia (daca nu sunt insotiti de instructor), carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare.

Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.

Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la organizatorul sesiunii Gyorgy Robert tel.0726369719

 

Comisia de Relatii si Comunicare

Gyorgy Robert

 

Sesiune de examinare ordinara Priseaca

Stimati colegi,
in acesta luna, 19 - 20 Septembrie 2015, se va organiza in zona de zbor de la Priseaca o sesiune de examinare ordinara in vederea eliberarii/revalidarii/reinoirii licentelor de pilot clasa parapanta, sesiune programata in calendarul de examinari al AZLR pe anul 2015.
Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007 si Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf), candidatii pot anunta participarea pe mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it pana la data de 17 Septembrie 2015, avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, registrul zilnic, sau o copie a acestuia (daca nu sunt insotiti de instructor), carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare .
Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.

Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la organizatorul sesiunii Popa Valentin tel. 0742045500
Comisia de relatii si comunicare
Gyorgy Robert
AZLR

 

Rezultate sesiune de examinare ordinara Sibiu 2015

Stimati colegi,
In weekend-ul  29-30.08.2015 a avut loc in zona de zbor Sibiu, o sesiune ordinara de examinare organizata de Clubul Sportiv Air Adrenaline in vederea eliberarii/revalidarii/reinoirii licentei de pilot, clasa parapanta.
Examinatorii delegati de catre AZLR au fost Dragu Catalin si Agafiu Florian

La aceasta sesiune s-au prezentat 4 candidati in vederea sustinerii examenului pentru eliberarea licentei de pilot clasa parapanta

In urma sustinerii probelor teoretice si practice in conformitate cu procesul verbal al sesiunii de examinare intocmit de catre examinatorii delegati si inregistrat la AZLR au fost declarati admisi urmatorii:

1. Cernea Radu
2. Campean Codrut
3. Stoian Marius
4. Stoica Andrei Cristian

Felicitari instructorilor care i-au pregatit, felicitari participantilor la aceasta sesiune pentru efortul depus si succes in activitatea de zbor cu parapanta.

Comisia Relatii si Comunicare

Gyorgy Robert
AZLR