Amanare sesiune ordinara de examinare, Sibiu

Stimati colegi,

avand in vedere situatia meteorologica din acest week-end,  pentru  a evita cheltuielile nejustificate din partea celor care  doresc sa participe la examenul de sambata, sesiunea ordinara programata la Sibiu in perioada 22-23 noiembrie 2014, se va amana pentru perioada 06-07 decembrie 2014.

Sesiunea ordinara reprogramata in decembrie se va desfasura in functie de conditia meteo, intr-una din locatiile de zbor de la Sibiu, Brasov sau Clopotiva astfel incat candidatii sa poata sustine in conditii optime examele de licentiere.

Vom reveni cu locatia exacta imediat ce prognoza meteo ne va permite o analiza pertinenta si o alegere inspirata a zonei de zbor unde se va desfasura examinarea.

Consiliul Director
AZLR

 

Ultima sesiune ordinara de examinare din 2014

Stimati  colegi,

in perioada 22-23 noiembrie 2014 se va organiza, la Sibiu  ultima sesiune de examinare ordinara din acest an in vederea eliberarii/ reinoirii  licentelor de pilot clasa parapanta. Sesiunea face parte din programul stabilit de AZLR la inceputul anului 2014.

Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007 si  Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la  desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf) participantii avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare/reinoire intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din  parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare .

Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.

Examinarea teoretica va incepe in data de 22 noiembrie 2014 la ora 9.00 , in sediul Biroului de Licente al AZLR din str. Scoala de Inot nr.18.

In vederea organizarii corespunzatoare a acestei sesiuni, rugam canditatii care doresc sa participe sa notifice acest lucru prin mail la adresele This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , pana in data de 20.11.2014.

Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la organizatorul sesiunii Valentin Popa  tel. 0728983210

Consiliul Director

AZLR

 

Amanare sesiune de examinare instructori si piloti de tandem

Stimati colegi ,
azi am fost informati de catre examinatorii cursului de instructori si piloti de tandem clasa parapanta, ca, sesiunea de examinare programata in acest week-end in vederea eliberarii calificarilor mai sus amintite va fi reprogramata in week-endul 08-09 noiembrie 2014 din cauza timpului nefavorabil din acest sfarsit de saptamana si pentru a evita cheltuielile inutile de deplasare ale candidatilor.

Consiliul Director
AZLR

 

Sesiune examinare pilot tandem si instructori clasa parapanta

Stimati  colegi,

in perioada 25-26 octombrie 2014 se va organiza, in zona de zbor de la Bunloc - Sacele  o sesiune de examinare in vederea obtinerii calificarilor pilot tandem si instructor parapanta,  sesiune de examinare ce face parte din programul de desfasurare a cursurilor specifice calificarilor cursurilor de profil organizate de AZLR.

Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007, procedurilor cursului si  Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la  desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf) participantii avand obligatia sa aiba asupra lor fisa de pregatire practica  intocmita de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din  parapanta tandem, seleta pilot + pasager, parasuta de siguranta tandem si casti in conditii optime de utilizare .

Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.

Examinarea teoretica va incepe in data de 25 octombrie 2014 la ora 9.00 la telescaun

Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la inspectorii  examinatori ai sesiunii  Agafiu Florian, tel.  0730707827 si Sarig Istvan tel.  0740624907

Aceasta sesiune se organizeaza numai pentru candidatii cursurilor de obtinere a calificarilor pilot tandem si instructor parapante organizate de AZLR.

Consiliul Director

AZLR

 

Rezultate sesiune extraordinara de examinare Bunloc

Stimati colegi,
in weekend-ul  27-28.09. 2014 a avut loc in zona de zbor Bunloc, Sacele, o sesiune extraordinara de examinare organizata de AZLR in vederea eliberarii/reinoirii licentei de pilot clasa parapanta la solicitarea instructorului Gyorgy Robert.
Examinatorii delegati de catre AZLR au fost Grigorescu Leonard si Bora Ovidiu.

La aceasta sesiune s-au prezentat 18 de candidati in vederea sustinerii examenului pentru eliberarea / reinorea licentei de pilot clasa parapanta elevi ai instructorilor, Gyorgy Robert, Ferencz Istvan, Valentin Popa, George Cotet si Agafiu Florian
In urma sustinerii probelor teoretice si practice in conformitate cu procesul verbal al sesiunii de examinare intocmit de catre examinatorii delegati si inregistrat la AZLR au fost declarati admisi urmatorii:

1. Istrate Mihnea
2. Popoiu Adrian
3. Costea Cosmin
4. Turcu Adrian Constantin
5. Crisan Radu
6. Popa Ciprian Eduard
7. Alexandru Razvan Mihnea
8. Tanasoiu Marius George
9. Gutu Lucian
10. Lisnic Horea Stefan
11. Mocanu Andrei
12. Baloiu Alexandru Ion

Felicitari instructorilor care i-au pregatit, felicitari participantilor la aceasta sesiune pentru efortul depus si succes in activitatea de zbor cu parapanta.

Consiliul Director
AZLR