Stimati  colegi,

in acest sfarsit de luna, 25-26 Iulie 2015 se va organiza, in zona de zbor de la Dezmir Cluj  o sesiune de examinare extraordinara in vederea eliberarii/ reinoirii  licentelor de pilot clasa parapanta.

Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007 si  Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la  desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf), candidatii care si-au anuntat participarea conform procedurilor AZLR, avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, registrul zilnic, sau o copie a acestuia (daca nu sunt insotiti de instructor), carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din  parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare .

Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen. Data limita pentru confirmare participarii este 22.07.2015

Examinarea teoretica va incepe in data de 25 Iulie 2015 la ora 10.00 la Sediul scolii de zbor A.S.PAR, Aerodromul Dezmir - Strada Planoarelor, Dezmir 407039, Cluj Napoca.

Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la organizatorul sesiunii Kabos Istvan  tel.  0744547910

Comisia de relatii si comunicare

Gyorgy Robert

AZLR