Cauta in pagina

Solicitare lectori si examinatori cursuri de instructor/ pilot de tandem clasa parapanta 2016

Newsflash

 

Stimati colegi ,

Avand in vedere solicitarile sosite din teritoriu din partea practicantilor zborului cu parapanta AZLR va incerca sa organizeze in acest an un curs de obtinere a calificarii de instructor, clasa parapanta, conform programului stabilit la AG din iarna, dar si un curs de obtinere a calificarii de pilot tandem  clasa parapanta
Aceste cursuri se doresc programe de pregatire adecvate, specific aplicate, astfel incat sa dam posibilitatea unor piloti cu experienta sa devina la randul lor instructori si  piloti de tandem bine pregatiti, in conformitate cu standardele internationale in domeniu,  ce vor putea, la randul lor sa desfasoare activitatile de zbor in conditii de siguranta si securitate, atat pentru ei cat si pentru persoanele care vor apela la servicile lor.

In baza principiului transparentei, solicitam tuturor instructorilor de aeronave ultrausoare care activeaza in domeniu, cu licenta si calificarea in termen de valabilitate, sa isi exprime disponibilitatea de a participa in calitate de lector sau examinator, astfel incat sa putem oferi participantilor cele mai bune conditii de pregatire teoretica si practica..
Ca urmare la aceste cursuri, care se vor desfasura pe module separate, in toamna acestui an, vor avea disciplinele obligatorii ( legislatie , meteo etc) plus metodologia zborului in tandem, metodologia instruirii la sol, si in zbor , metodica predarii,  pedagogie, psihologie , logica.
In cazul in care doriti sa fiti lectorul uneia din discipline sau examinator va rugam sa confirmati  acest lucru pe mailul asociatiei This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , pana la data de 15.07.2016 si sa prezentati un suport de curs pe care considerati dvs ca este necesar a fi predat cu temele principale la disciplina la care doriti sa fiti lector.
AZLR va asigura transportul , cazarea, masa celor care vor deveni lectori / examinatori, si diurna corespunzatoare numarului de ore prestat in baza unui contract civil incheiat intre parti conform legii.
Asteptam sugestiile dvs si sa va exprimati disponibilitatea de a ajuta la formarea unor noi colegi instructori si piloti de tandem.

Valentin Popa
Presedinte AZLR

AZLR