Cauta in pagina

Lista finala a candidatilor cursurilor de instructor si piloti de tandem, clasa parapanta declarati admisi in urma evaluarii dosarelor

Stimati colegi,

In urma analizei dosarelor candidatilor pentru cursul de instructor si pentru cursul de tandem clasa parapanta, comisia de evaluare formata din Bora Ovidiu, ( presedinte Comisia de Pregatire)  Agafiu Florian ( examinator  sef), Mihaela Cotet,( secretar AZLR) Ferencz Istvan ( presedinte  CDSSZ) si  George Aurel Serban ( reprezentant piloti), lista candidatilor admisi la examen este urmatoarea.

 1. A. Pentru obtinerea calificarii de instructor clasa parapanta:
  1. Samareanu Sorin
  2. Palade Florin
  3. Desa Gabriel
  4. Strambu Silviu
  5. Urdea Radu
  6. Ciurea Monica
  7. Nedelcu Radu
  8. Deak Ervin
  9. Ivan Popescu

10. Pochiu Iulian

11. Pochiu Adrian

12.  Radu Virgil

13. Metelski Vitali

14. Herdean Gheorghe

 1. B. Pentru obtinerea calificarii pilot tandem clasa parapanta:
  1. Scurtu Alexandru
  2. Stefu Mihai Dan
  3. Grosu Gheorghe
  4. Mihai Matei
  5. Turcu Adrian
  6. Kelemen Dana
  7. Kelemen Attila
  8. Ambarush Raimund
  9. Ursu  Bogdan

Examinarea teoretica in vederea admiterii la cursuri va incepe luni 22.08.2016, ora 10.00 la  Sibiu, sediul Biroului de Licente din str. Andrei Muresanu nr.9

Examinarea teoretica va testa cunostintele teoretice conform nivelelor ParaPro 4 si Para Pro 5 prin 8 teste grila  la disciplinele corespunzatoare OM630/2007 si un test de cunostinte generala cu intrebari deschise pentru a testa capacitatea de exprimare libera. Bibliografia este cea afisata in anuntul initial al cursului.

Examinarea practica va avea loc in doua zile, marti 23.08.2016 in zona de zbor Balea      ( sau dupa caz o alta zona de zbor favorabila conditiei meteo) pentru proba de zbor de durata si distanta in functie de nivelul Para Pro, si miercuri la Dragasani pentru  probele de zbor corespunzatoare executarii manevrelor avansate. Temele de zbor sunt cele conforme Para Pro 4 si 5.

Candidatii au obligatia sa aiba asupra lor echipamentele de zbor complete ( parapanta, seleta , casca, rezerva, statie) in stare tehnica corespunzatoare, gps, carnetele de zbor completate la zi  conforme cu declaratiile in nume propriu si cu semnaturile de certificare aferente pentru cei care au facut cerere de IPPI Card, si trac-kurile  doveditoare in format electronic pentru cei care aplica pentru Para Pro5.

Neindeplinirea conditiilor solicitate mai sus sau inadvertente in documente atrage dupa sine eliminarea din examinarea in vederea admiterii la cursurile de obtinere a califciarilor instructor si pilot de tandem.

 

Comisia de Evaluare
AZLR

  

 

Last Updated (Saturday, 20 August 2016 05:25)