Cauta in pagina

Examinare extraordinara, clasa parapanta, Clopotiva - Hunedoara

Stimati colegi,
in perioada, 01-02 octombrie 2016 se va organiza, la Clopotiva - Jud Hunedoara o sesiune de examinare extraordinara in vederea eliberarii/ reinoirii licentelor de pilot clasa parapanta.
Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007 si Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf), candidatii care vor anunta participarea conform procedurilor AZLR, avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, registrul zilnic, sau o copie a acestuia (daca nu sunt insotiti de instructor), carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare . 
Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.
Va rugam sa va anuntati intentia de participare pe mailul asociatiei This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it pana cel tarziu in data de 23.09.2016. Locatia aleasa pentru examinarea teoretica este: 
Pensiunea "La Doctorelu" ,Clopotiva, jud. Hunedoara, ora 09.00
In cazul in care conditia meteo nu permite desfasurarea
examinarii practice in data de 01-02 oct, data de rezerva
este 15-16 octombrie 2016. 
Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la organizatorul sesiunii George Cotet tel. 0727407007

Comisia de Relatii si Comunicare 
Gyorgy Robert