Cauta in pagina

Rezultate sesiune ordinara examinare piloti tandem promotia 2015-2016

Stimati colegi,
in weekend-ul  30.09.2016-02.10. 2016 a avut loc la Sibiu, conform procedurii cursului de obtinere a calificarii pilot tandem clasa parapanta, promotia 2015-2016, ultima sesiune ordinara de examinare a candidatilor  acestui curs.

Examinatorii delegati din partea AZLR  au fost Catalin Dragu si Agafiu Florian Stefan.

In urma sustinerii probelor teoretice si practice in conformitate cu procesul verbal al sesiunii de examinare intocmit de catre examinatorii delegati, inregistrat la AZLR, au fost declarati admisi si au obtinut calificarea pilot tandem clasa parapanta urmatorii:

1. Adam Dragos Alexandru – Brasov
2. Popescu Stelian - Brasov
3. Sarkany Csaba -  BaileTusnad
4. Dumitriu Dan Valentin – Cluj Napoca
5. Hidan Petre Bogdan – Cluj Napoca

Istvan Szombat-Tg Mures a  sustinut doar proba teoretica fiind declarat admis insa din cauza unei probleme medicale a fost in imposibilitatea de a sustine si examinarea practica.

Alaturi de  Radu Virgil Constantin din Iasi, care a obtinut calificarea pilot tandem la examinarea anterioara, acestia reprezinta promotia de piloti tandem 2015-2016

Felicitari instructorilor care i-au pregatit, felicitari noilor detinatori ai calificarii de tandem si multe zboruri  resusite alaturi de pasageri fericiti fara evenimente deosebite.


Consiliul Director

AZLR