Cauta in pagina

Examinare extraordinara, clasa parapanta, Brasov - Bunloc

Stimati colegi,
in perioada, 11-12 Februarie 2017 se va organiza, la Bunloc - localitatea Brasov o sesiune de examinare extraordinara in vederea eliberarii/ reinoirii licentelor de pilot clasa parapanta.
Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007 si Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf), candidatii care vor anunta participarea conform procedurilor AZLR, avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, registrul zilnic, sau o copie a acestuia (daca nu sunt insotiti de instructor), carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare . 
Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.
Va rugam sa va anuntati intentia de participare pe mailul asociatiei This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it pana cel tarziu in data de 10.02.2017.

Locatia aleasa pentru examinarea teoretica este: Telescaun Bunloc ora 09:00 

Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la Gyorgy Robert - 0726369719 sau Ferencz Istvan - 0722285516

 


Comisia de Relatii si Comunicare 
Gyorgy Robert