Cauta in pagina

Rezultate sesiune de examinare ordinara Clopotiva mai 2017

Stimati colegi,
conform calendarului examinarilor pe anul in curs, in week-end-ul  20-21.05. 2017 a avut loc in zona de zbor Clopotiva -Hateg, o sesiune ordinara de examinare organizata de AZLR in vederea eliberarii licentei de pilot clasa parapanta.
Examinatorii delegati de catre AZLR au fost Jurca Valeriu si Valentin Popa.

La aceasta sesiune s-au prezentat 14 de candidati in vederea sustinerii examenului pentru eliberarea licentei de pilot clasa parapanta, elevi ai instructorilor Dan Toterman, Robert Gyorgy, Marius Duta, si Balan Antoniu. 

In urma sustinerii probelor teoretice si practice in conformitate cu procesul verbal al sesiunii de examinare intocmit de catre examinatorii delegati si inregistrat la AZLR au fost declarati admisi urmatorii:

 

 1. Serban Constantin
 2. Manastireanu Maria Ioana
 3. Beloia Saul Sebastian
 4. Lolea Adriana
 5. Pop Catalin Vasile
 6. Apetrei Dimitrie Lucian
 7. Pop Paula Ioana
 8. Negoita Nicolae
 9. Armbruster Eugen
 10. Rainceanu Edmond Andrei
 11. Luca Daniel
 12. Ursu Daniel

 

Felicitari instructorilor care i-au pregatit, candidatii felicitari participantilor la aceasta sesiune pentru efortul depus si succes in activitatea  viitoare de zbor cu parapanta.

 

In cadrul acestei sesiuni de examinare a avut loc un incident de zbor, in care a fost implicat un elev pilot prezent in examen, incident finalizat cu o accidentare la umar. Incidentul a fost raportat conform procedurilor RACR REAC la CIAS, urmand a fi desemnata o comisie ce va analiza cauzele producerii evenimentului si va intocmi  un raport final. In prezent persoan implicata este in afar oricarui pericol.

Multumim pilotilor si instructorilor aflati in zona decolarii de la Clopotiva care au intervenit rapid si profesionist, acordand primul ajutor pana la sosirea echipei medicale specializate.
Valentin Popa

Examinator AZLR