Examinari
Examinare la Clopotiva, pilot, 25-26 iulie 2024

Examinare la Clopotiva, pilot, 25-26 iulie 2024

Înscriere

prin formularul de înscriere până cel târziu la 24 iulie 2024

Clopotiva

Teorie: Clopotiva, Centrul de Conferințe Râul Mare
Practică: Clopotiva

25-26 iulie 2024

În funcție de prognoza meteo

Examinare pilot

Clasa parapantă

Stimați colegi,

În perioada 25-26 iulie 2024, vom organiza în zona de zbor Clopotiva o sesiune de examinare teoretică și practică pentru clasa parapantă. 

Înscrierea la această sesiune se poate face prin formularul on-line până până la data de 24 iulie 2024. Candidații care au promovat integral sau parțial probele teoretice, la sesiunile de examinare anterioare, vor fi contactați și NU trebuie să se mai înscrie prin formularul on-line.

Examinarea se va desfășura conform cu OM 630/2007 și AUN – Exam procedura AZLR cu privire la desfășurarea examinărilor pentru clasa parapantă.

Canditații pot opta pentru participarea doar la proba teoretică, care se va desfășura pe calculatoare. Examinarea teoretică se va desfășura în 25 iulie 2024, începând cu ora 16.00.

Examinarea practică va începe dimineața, în 26 iulie 2024, imediat ce condiția meteo este potrivită pentru zbor.

Candidații care doresc să participe și la proba practică au obligația să aibă asupra lor dosarul de eliberare, cu nivelul minim SafePro Para 4, conform cu legislația aeronautică în vigoare, taxa de licență și examinare plătită, carnetul de zbor completat corespunzător și echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conformă nivelului de licență/ calificare solicitat, seletă, parașuta de siguranță și cască în conditii optime de utilizare.

George Gabriel ROȘ

Comisia de Relații și Comunicare AZLR