Card-ul IPPI a fost introdus în anul 1992, certifică competența pilotul pe plan internațional, cardul este valid doar împreună cu licența de pilot.
Card-ul certifica nivelul SAFEPro Para (vezi prezentarea) pentru parapante si SafePro Delta pentru deltaplane. AZLR este în măsură să intermedieze eliberarea licenţelor de pilot internaţional IPPI Card (The International Pilot Proficiency Information) conform pregatirii piloţilor. Costul acestor documente este suportat integral de către AZLR pentru membrii asociaţiei, iar pentru piloti care nu sunt membrii AZLR costul este de 100 RON  (se plateste direct in contul AZLR RO41 RNCB 0227069994100001 BCR Sibiu cu mențiunea specifica „pentru eliberare IPPI Card”).

Cererea pentru eliberarea IPPI Card este descarcabil – aici – iar Procedura de eliberare se poate descarca de – aici –  impreuna cu – acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal –.

Pentru eliberarea unui IPPI Card, este necesar completarea cererii, copie dupa carnetul de zbor care sa ateste numarul de ore si indeplinirea abilitatilor practice necesare nivelului SAFEPro Para solicitat, copie dupa licenta aferenta,copie dupa actul de identitate al solicitantului si dupa caz copie a ordinului bancar care sa ateste achitarea taxei de eliberare a documentului. Aceste documente completate corespunzator cu semnatura originala se trimit postal pe adresa AZLR: Adresa biroului de licențe, Sibiu, Str. Gheorghe Dima nr. 35 A, Parter.

News

Articole recente